Beste bezoeker

Heel fijn dat je ons een bezoekje brengt!
So it’s Me! is een webshop voor vrolijke jongens en meisjes van 0 tot 10 jaar.

Als je op zoek bent naar hippe, kleurrijke kleertjes waar energieke kapoenen zich kiplekker in voelen, ben je hier aan het juiste adres!
Shoppen bij So it’s Me! is pure luxe, geen parkeerproblemen, geen rijen aan de kassa en we zijn 24u op 24u en 7 dagen op 7 geopend. Je hebt dus alle tijd om rond te snuffelen op onze site.

Via Facebook blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties. Ontvang je graag een mailtje om op de hoogte te blijven? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

So it’s Me! hecht heel veel belang aan klantentevredenheid. Uw pakje wordt met zorg behandeld en zo snel mogelijk verzonden. Aarzel vooral niet om ons te contacteren bij opmerkingen. Heb je tips, ideeën of advies? Ook dat horen we graag via info@soitsme.be

Hieronder vind je alle info over het bestellen van je favoriete kleertjes! Veel winkelplezier!

Bestellen

Bestellen bij So it’s Me is heel eenvoudig. Wenst u meer info over uw favoriete artikel dan klikt u op de foto. Glijdt u dan met de muis over de foto, krijgt u een vergroting. Keuze gemaakt? Kies de juiste maat en klik op toevoegen. Het artikel komt rechtsboven in het winkelkarretje terecht. U kunt gewoon verder winkelen of kiest voor afrekenen om de bestelling af te ronden. U krijgt een overzicht van uw bestelling en kunt bevestigen of uw winkelkarretje terug leegmaken. Heb je een kortingscode of een cadeaubon ontvangen, dan geef je de code in en klikt op toepassen. De korting wordt onmiddellijk verrekend.

Betalen

Volg de verdere instructies om de bestelling te voltooien. Voor uw betaling werken we met bankoverschrijving of Paypal, een uiterst gebruiksvriendelijk en veilig betaalplatform. Zodra je een account hebt aangemaakt en je betaalmethode gekozen hebt, ontvang je een mailtje met alle gegevens om je betaling te voltooien. Geen mailtje ontvangen? Even checken in het mapje ongewenst, neem anders zeker contact met ons op. Twijfels of vragen, geef ons een gerust een seintje! Zie je het echt niet zitten om online te bestellen en/of te betalen, stuur ons dan een mailtje met de gewenste artikelen, we bezorgen je zo snel mogelijk alle gegevens voor een overschrijving.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen bestellen kan via info@soitsme.be. Stuur een mailtje met het gewenste bedrag en leveradres en na ontvangst van betaling krijgt u de cadeaubon toegestuurd.

Reservatie

Na ontvangst van uw bestelling, worden de bestelde artikelen 14 dagen gereserveerd. Indien u binnen de 14 kalenderdagen de betaling niet voltooid, worden de artikelen terug in de verkoop gebracht.

Verzending

België en Nederland

So it’s Me streeft er naar de bestellingen maximum 2 dagen na ontvangst van betaling te versturen. In principe ontvangt u uw pakje na 3 werkdagen volgend op de dag van betaling.

Voor de verwerking en de verzending van uw pakje betaalt u binnen België 4,95 euro en binnen Nederland 6,5 euro. Vanaf 50 euro leveren wij gratis.

Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Luxemburg

Voor levering in Frankrijk en Luxemburg en rekenen we 8 euro aan voor de verzending.

Wij leveren ook in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en rekenen voor de verwerking en de verzending van uw pakje 10 euro aan.

Vanaf 100 euro leveren we gratis.

Goederen terugsturen

U heeft het recht om af te zien van uw aankoop binnen de 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Retourneren kan, indien u binnen 5 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons opneemt, per e-mail (info@soitsme.be). Gelieve ook het service formulier (dat bij de bestelling zat) in te vullen en bij de te retourneren goederen te voegen.

Wij maken daar absoluut geen problemen van zolang je rekening houdt met het volgende:
De kleding dient voorzien te zijn van het originele etiket, de kledij mag niet gedragen of gewassen zijn. Artikelen die u hebt proberen te herstellen of waarvan u de wasvoorschriften niet hebt gerespecteerd, worden eveneens niet teruggenomen. De verzendkosten voor het terugsturen van de kleding dient u zelf te betalen.

Lees ook onze Algemene voorwaarden.